KAZÁNOK

Vegyestüzelésű kazánok széles kínálata remek áron és szállítással
KAZÁNOK

Termékpalettánkon megtalálhatóak a fatüzelésű, főleg modern faelgázosító kazánok,pellet kazánok és villany kazánok (a napelemes rendszerrel rendelkezőknek).

Faelgázosító kazán

A megnövekedett rezsiárak mellett meglehetősen nagy szükség van olyan fűtési megoldásokra, amelyek praktikusak, környezetkímélők, de költséghatékonyak is. A Faelgázosító kazán épp egy ilyen módszer, a működését azonban csak kevesen ismerik. Napjainkban számtalan család függ a gázellátástól, ami egyre csak drágul. Ugyanakkor, sok esetben a gázfűtés pillanatok alatt lecserélhető lenne a Faelgázosító kazánok széleskörű alkalmazásával. Hogy mit kell tudnunk a Faelgázosító kazánról? Elsősorban azt, hogy meglehetősen magas hatásfokkal dolgozik, és hosszú égésidőt biztosít, ugyanakkor, a kezelése egyszerű és gyors. Manapság már kiváló minőségű Faelgázosító kazánokat kapni, amelyek egy feltöltéssel akár egész nap biztosítják azt a hőfokot, amelyre a háztartás igényt tart. A Faelgázosító kazánokat sokan összetévesztik a hagyományos kazánokkal, azonban a különbség óriási. Míg a hagyományos megoldás alkalmazása esetén, a keletkező hő jó része a kéményen át elvész, addig a Faelgázosító kazánok még a keletkező gázokat is elégetik, s a hőt addig tárolják, ameddig azt lehetséges. Ugyanakkor, a Faelgázosító kazánok óriási előnye az is, hogy a segítségükkel pontosabban szabályozhatjuk a hőt. A szabályzás a modern rendszereknél már intelligens elektronika segítségével valósul meg, amely segítségével mindent pillanatok alatt beállíthatunk. Továbbá, fontos megemlítenünk, hogy a Faelgázosító kazánok tüzelőanyaga szinte bármi lehet, a hagyományos hasított fától kezdve, egészen a pelletig. Amennyiben további részletekre is kíváncsi, kérjük, tekintse meg a termékeinket!

Pellet kazán

Számtalan fűtési módszer közül választhatunk, s ezek a lehetőségek szinte egytől-egyig az energiatakarékosságra és természetesen a költséghatékonyságra törekszenek. Nincs ez másként a Pellet kazán kapcsán sem. A Pellet kazánok olyan berendezések, amelyek segítségével a fűtést kiválóan szabályozhatjuk, azonban a hatásfokra sem lehet panaszunk. Ezek a kazánok akár kilencven százaléknál is nagyobb hatásfokkal dolgoznak, így nem kérdéses, hogy kivételesen sok energiát állítanak elő. A hatásfok azonban függhet a pellet minőségétől is, s attól, hogy a tüzelőanyag, milyen technológiával került legyártásra. Ugyanakkor, ne feledkezzünk meg a komfortérzetről sem! Az automatikusan működő Pellet kazán használatához kézi adagolásra és kézi hamueltávolításra lesz csak szükségünk. A többi folyamat zökkenőmentesen és gördülékenyen folyik majd, nekünk csupán fel kell töltenünk a pelett tartályt, majd el kell végeznünk a hamukiürítést. A Pellet kazánok elektromos rendszerének segítségével pillanatok alatt beállíthatjuk azt a hőfokot, amelyre igényt tartunk. Az említett kazán típus esetében a pellet adagolása meglehetősen precíz folyamat, így az esetleges hőingadozásoktól nem kell majd tartanunk. Az intelligens automatika biztosítja számunkra a zökkenőmentes és kényelmes használatot. Emellett fontos megemlíteni, hogy a Pellet kazánok gyártására szigorú előírások vonatkoznak, így a kazánok biztonságosak és megbízhatóak. Amennyiben közelebbről is meg szeretne ismerkedni a Pellet kazánokkal, kérjük, tekintse meg a weboldalunkon található modelleket!