Pályázat

Kedvezményezett neve: Kazán-Ház Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt célja: Kazán-Ház Kft. komplex fejlesztése

Szerződött támogatás összege: 9 999 998 Ft

Projekt tartalmának részletes bemutatása:
Vállalkozásunk számára a gépesítés fontos szempont a fejlődés céljából. A fejlesztés hatásaként újabb megrendeléseket várunk, amelyek hozzájárulnak a bevételek növekedéséhez és a nagyobb pénzügyi stabilitásához, amelynek köszönhetően lehetőség nyílik egy villanyszerelő alkalmazott felvételére is.

A támogatási kérelemben részletes szakmai tartalom:

– Krause Stabilo Gurulóállvány 100-as Sorozat 2,50×0,75 Munkamagasság: 7,40 m: Mivel a munkák egy részét külső homlokzaton kell végezni, elengedhetetlen, hogy a rendelkezésre álljon egy megfelelő stabilitású, biztonságos és széleskörben alkalmazható gurulóállvány.

– SR 230-400 moduláris, futószalagos sorozatvágó, tégla szeletelő, lapkavágó gép beszerzése: a gép a szerelési munkálatokhoz szükséges falazási anyagok formázásában segít, amely jelentős eddig kézi erővel végzett munkát vált ki.

– Fűnyíró: a napelem parkok karbantartási és építési munkálatait szoktunk végezni. A karbantartás során kiemelt szerepe van nap elempark területén a növényzet karbantartásának. A fűnyíráshoz, illetve a gyomnövényzet karbantartásához egy nagyobb teljesítményű fűnyíróra és a hozzá tartozó vágóasztalra van szükség.

– Homlokvillás targonca: a telephelyi anyagmozgatás, valamint az általunk forgalmazott termékek (pl.: kazánok), illetve a munkavégzéshez szükséges anyagok, szerelvények, gépek és nagyobb szerszámok ki- és betárolásához szükséges a targonca beszerzése.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.09.30.