Használt faelgázosító kazánok

Guntamatic 30 kw-os faelgázosító kazán

Osztrák gyártmányú Guntamatic  30kw faelgázositó kazán,kitűnő állapotban.93%-os hatásfok,inox rozsdamentes tűztér.
Új ára 14000 euró.
A nemesacél töltőtér és a speciális kerámiából készült égéstér 50 cm hosszú száraz fahasáb, fabrikett és száraz faapríték elégetésére alkalmas. A felfűtési automatikának köszönhetően már néhány perc elteltével hasznos hő keletkezik. & Nagy teljesítményű, fokozatmentes fordulatszám-szabályozású szívó ventilátor modulált üzem minden teljesítmény-tartományban, ezáltal optimális hozzáigazítás a pillanatnyi hőszükséglethez. Az égési folyamat optimalizálása és automatikus teljesítmény hozzáigazítás: a kazán hatásfoka 92%-ot is elérheti terjed, miközben a kibocsátási értékek alacsonyak. A szabadalmaztatott kamragáz elszívásnak köszönhetően nem keletkezik zavaró szag a fűtőhelyiségben. Egyszerűen kezelhető, digitális kazánköri szabályozó öndiagnosztikai rendszerrel. & Hosszú, 12 óráig terjedő égés időtartam utántöltés nélkül a nagyméretű nemesacél töltőtérnek köszönhetően. & Egyszerű,mechanikus fűtőfelület tisztítás és hosszú tisztítási időközök; a hamut pl. csak kéthetente kell üríteni.
A Nagy teljesítményű, fokozatmentes fordulatszám szabályozású szívó szellőző modulált üzemhez
B Nagyméretű nemesacél töltőtér max. 50 cm hosszú fahasáb elégetéséhez Kényelmes fűtőfelület-tisztítás
C Nagy töltőajtó
D Égőkamra speciális kerámiából
E Nagyméretű hamuláda
F Fokozatmentesen szabályozott primer és szekunder levegő nyilások
Szállítás megoldható!

250 000, Ft

70 kw-os rendl faelgazosito

Osztrák gyártmányú Rendl 70kw-os faelgázositó kazán.93%-os hatásfok,inox rozsdamentes tűztér,digitális vezérlés.Több körös kiegészitő modullal,digitális szoba termosztáttal. ritka lehetőség.  Kiváló minőségű faelgázosító kazán: a nemesacél töltőtér és a speciális kerámiából készült égéstér 50 cm hosszú száraz fahasáb, fabrikett és száraz faapríték elégetésére alkalmas. A felfűtési automatikának köszönhetően már néhány perc elteltével hasznos hő keletkezik. Magyar nyelvű vezérlés. Nagy teljesítményű, fokozatmentes fordulatszám-szabályozású szívó ventilátor modulált üzem minden teljesítmény-tartományban, ezáltal optimális hozzáigazítás a pillanatnyi hőszükséglethez. Az égési folyamat optimalizálása és automatikus teljesítmény hozzáigazítás: a kazán hatásfoka 92%-ot is elérheti terjed, miközben a kibocsátási értékek alacsonyak. A szabadalmaztatott kamra gázelszívásnak köszönhetően nem keletkezik zavaró szag a fűtőhelyiségben. Egyszerűen kezelhető, digitális kazánköri szabályozó öndiagnosztikai rendszerrel. & Hosszú, 12 óráig terjedő égés időtartam utántöltés nélkül a nagyméretű nemesacél töltőtérnek köszönhetően. & Egyszerű,mechanikus fűtőfelület tisztítás és hosszú tisztítási időközök. Nagy teljesítményű, fokozatmentes fordulatszám szabályozású szívó szellőző modulált üzemhez, Nagyméretű nemesacél töltőtér max. 50 cm hosszú fahasáb elégetéséhez Kényelmes fűtőfelület-tisztítás, Nagy töltőajtó, Égőkamra speciális kerámiából, Nagyméretű hamuláda , Fokozatmentesen szabályozott primer és szekunder levegő nyílások

600 000, Ft

Fröling FHG 20 kw-os faelgázosító kazán

Fröling FHG turbo 20kw teljesítményű faelgázosító kazán.


Korszerű vezérléssel, motoros primer-szekunder levegő szabályozással rendelkezik. Automatikusan állítja be a levegő mennyiséget az ideális égéshez, az állandó 93 %-os hatásfok érdekében, továbbá a fordulatszabályozós füstelszívó ventilátor is ezt hivatott elősegíteni.

50cm-es fahasábokkal rakható 1 megrakással 10-12 órát ég 2-300 m2 kifűtésére alkalmas.

Méretek:
magasság:160cm
szélesség:70cm
mélység:130cm

230 000, Ft

Windhager hmx 26 faelgázosító kazán

Osztrák gyártmányú windhager hmx 26 kw faelgázositó kazán,megegyezik a viessmann vitolig faelgázositó kazánnal mivel mindkettőt a WINDHAGER gyártja,kitűnő állapotban.93%-os hatásfok,inox rozsdamentes tűztér,digitális vezérlés.Több körös kiegészitő modullal,digitális szoba termosztáttal. ritka lehetőség.Új ára 14000 euró. Mivel több helyen is hirdetem nehogy lekésse & Kiváló minőségű faelgázosító kazán: a nemesacél töltőtér és a speciális kerámiából készült égéstér 50 cm hosszú száraz fahasáb, fabrikett és száraz faapríték elégetésére alkalmas. A felfűtési automatikának köszönhetően már néhány perc elteltével hasznos hő keletkezik. & Nagy teljesítményű, fokozatmentes fordulatszám-szabályozású szívó ventilátor modulált üzem minden teljesítmény-tartományban, ezáltal optimális hozzáigazítás a pillanatnyi hőszükséglethez. Az égési folyamat optimalizálása és automatikus teljesítmény hozzáigazítás: a kazán hatásfoka 92%-ot is elérheti terjed, miközben a kibocsátási értékek alacsonyak. A szabadalmaztatott kamragázelszívásnak köszönhetően nem keletkezik zavaró szag a fűtőhelyiségben. Egyszerűen kezelhető, digitális kazánköri szabályozó öndiagnosztikai rendszerrel. & Hosszú, 12 óráig terjedő égés időtartam utántöltés nélkül a nagyméretű nemesacél töltőtérnek köszönhetően. & Egyszerű,mechanikus fűtőfelület tisztítás és hosszútisztítási időközök; a hamut pl. csak kéthetente kell üríteni. A Nagy teljesítményű, fokozatmentes fordulatszám szabályozású szívó szellőző modulált üzemhez B Nagyméretű nemesacél töltőtér max. 50 cm hosszú fahasáb elégetéséhez Kényelmes fűtőfelület-tisztítás D Nagy töltőajtó E Égőkamra speciális kerámiából F Nagyméretű hamuláda G Fokozatmentesen szabályozott primer és szekunder levegő nyilások

350 000, Ft

frőling 30kw-os faelgázosító kazán

Fröling FHG turbo 30 kw teljesítményű faelgázosító kazán.

Megkimélt állapotban,alkalmi áron.

Korszerű vezérléssel, motoros primer-szekunder levegő szabályozással rendelkezik. Automatikusan állítja be a levegő mennyiséget az ideális égéshez, az állandó 93 %-os hatásfok érdekében, továbbá a fordulatszabályozós füstelszívó ventilátor is ezt hivatott elősegíteni.

50cm-es fahasábokkal rakható 1 megrakással 10-12 órát ég 2-300 m2 kifűtésére alkalmas.

Méretek:

magasság:170cm

szélesség:70cm

mélység:140cm

280 000, Ft

30kw-os faelgázosító kazán

Kazán megkimélt állapotú,alkalmas fürészpor, apríték elégetésére is,befúvóventillátoros.

Kis helyigényű.

180 000, Ft

kiegészítés

A használt termékek (kazánok,bojlerek,napelemek,napkollektorok)nem a weboldal üzemeltető vállalkozás tulajdonát képezik,csak megbízásból vállaltuk a termékeket weboldalon való megjelenítését.

A felhasználói szabályzat, és az Általános Szerődési Feltételk nem vonatkoznak a használt termékekre, azokra külön feltételek vonatkoznak, mellyel az eladó tájékoztatni fogja az esetleges vásárlási szándék jelzésekor.